Voorstellen

Mijn naam is Marieke Schouten (1972). Sinds ik me kan herinneren ben ik op zoek gegaan naar mijn waarheid.
Na een lange intensieve persoonlijke zoektocht opende ik in 2007 het Centrum voor Universeel Sjamanisme, Anka Maranka. Sindsdien werk ik als bewustzijnstrainer, transformatiecoach, ritueel begeleider en energetisch werker bij groei- en transformatie processen. Begeleid en ondersteun ik mensen tijdens hun innerlijke zoektocht. Zodat ze hun harten openen, zich herinneren wie ze zijn en weer in contact komen met hun kracht, liefde en talenten.

“Mijn missie is om het Nieuwe Bewustzijn te verankeren op Moeder Aarde. De mannelijke en vrouwelijke energie mee uit te zuiveren zodat ze waarachtig samen kunnen werken om de nieuwe wereld te creëren”.

Anka Maranka
De kracht van Anka Maranka is voortgekomen vanuit een innerlijke beweging. Een natuurlijk samenvloeien van eigen ervaring, herinnering, opleiding, contemplatie, inwijding en ontwikkelde talenten heeft ertoe geleid dit werk te mogen en kunnen doen.
Lees meer in mijn biografie over mijn eigen zoektocht.

Vanuit mijn eigen kennis en ervaring op het Pad van het Hart, loop ik een tijdje met je mee. Zo heb je een houvast, een focus.
Je kunt uitrusten en jezelf weer richting geven. Je krijgt weer vertrouwen in jezelf en in het leven.

Door mijn rust, helderheid en respect voor alles wat er is, voel je je veilig en uitgenodigd je te openen.
Hierdoor ga je de verbinding met jezelf en het grote geheel herstellen. De stem van je hart horen en genieten van de stroom van het leven.

Inwijding
Reizen is een centraal thema in mijn leven.
Nadat ik vele verschillende landen en culturen over de hele wereld had bezocht, kwam ik in 2007 thuis in Peru. De sjamaan die ik daar ontmoette zong tijdens een ceremonie waar ik aan deelnam zielenliederen. Iets ouds en bekends opende zich in mij, ik begon mijn eigen zielenlied (weer) te zingen. Het was wonderbaarlijk wat mij toen overkwam.

Via de sjamaan spraken de Wisdom Keepers van de Andes tegen mij. Ze hadden een belangrijke boodschap voor me. En vertelde me dat de tijd rijp was om de wijsheid die in mij zit te gaan delen. Dat ik mensen kan helpen zich te laten herinneren wie ze zijn. Dat ik met de energie van het Inca sjamanisme mag werken. Werk ook met de energie van de maan en met de helende kracht van edelstenen, werd me verteld.
Ik wist toen nog niet welke vorm dit zou gaan krijgen. Wel dat dit een inwijding was en dat er waardevolle kennis en wijsheid in mij was ontwaakt. Ook had ik toegang gekregen tot een energieveld die mij verder zou (op)leiden als dienaar van het Goddelijke Plan hier op aarde.
Ik was klaar om datgene te brengen wat er in mij zit.

Thuis in mijn huiskamer was ik al vaak alleen aan het trommelen op mijn sjamanendrum, de zielenliederen kwamen er bij. Vele maanden later na mijn reis naar Peru, kreeg ik de kans om mijn eerste trancereis voor een groep neer te zetten. Deze kans greep ik aan. Spontane healingen vonden plaats, innerlijke reizen werden gemaakt en inzichten werden verkregen. Ik werd uitgenodigd hier in verder te gaan en dat heb ik gedaan.

Inmiddels heb ik vele prachtige zielen mogen begeleidien met een trancereis naar hun innerlijke werelden. Ik voel een vreugdevolle dankbaarheid wanneer mensen met me mee op reis gaan om te ontdekken wie ze werkelijk zijn en wat er in hen leeft.

De inwijding in Peru heeft Anka Maranka in mij ontwaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een Centrum voor universeel sjamanisme.

Soms zie ik tijdens trancereizen of ceremonies de glinsterende kraaloogjes van de sjamaan uit Peru verschijnen en dan glimlachen onze harten naar elkaar…

Betekenis Anka Maranka
Deze woorden en klanken zong ik vaak tijdens de zielenliederen.
Het is de naam die ik gegeven heb aan het energieveld waarmee ik mag werken en wat ik de wereld te geven heb.
Maranka is een combinatie van Marieke, mijn aardse geboortenaam. En van Maria, de Moeder, de oermoeder. Een sjamanca is een vrouwelijke sjamaan.
Anka komt van de Ankh, het verankeren in de aarde, het licht verankeren op aarde, de sleutel tot het eeuwige leven…

 

 

 

Webdesign en copyright © Marieke Schouten 2021