Sjamanistisch Trancereis

Laat je meenemen door de trilling van mijn trommel en de helende klanken van mijn stem voor een reis naar je binnenwereld.
Met een intentie reizen we beschermd en veilig naar nieuwe ervarings en bewustzijns gebieden.
Betekenisvolle beelden, helende energieën, prachtige inzichten, visioenen, fysieke heling en diepe ontspanning kunnen worden ervaren.

Deze innerlijke reizen zijn helemaal afgestemd op de energie van het moment en van de aanwezigen. Mijn liederen komen uit mijn hart en mijn ziel en zijn voor het hart en de ziel. Ze zijn altijd weer anders, omdat het allemaal in het Nu is.
Via mijn liederen worden verhalen verteld door de energieën die zich aandienen, het is de taal van het licht.
Magische sferen worden aangeroepen en poorten naar anderen werelden worden geopend. Je wordt uitgenodigd hiernaar toe te reizen.

Trancereizen hebben een diepe helende en zuiverende werking. Ze werken transformerend op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.


Wat is een trancereis?

Een trancereis is een oeroude sjamanistische techniek om inzicht, genezing en kracht te krijgen door middel van contact met andere dimensies. Door het monotone geluid van mijn trommel, dat op een hartslag lijkt, kom je in een ontspanning. Je denken wordt als het ware uitgeschakeld en er ontstaat ruimte om anders te gaan ervaren. Je komt in een andere staat van bewustzijn.

Een trancereis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld; de droomtijd. Je reist zonder je te verplaatsen. Je kunt bijvoorbeeld gidsen, engelen, krachtdieren ontmoeten en een diepe mystieke verbinding voelen. Levenslessen worden aangereikt, vaak in symbolen. Je kunt vragen stellen waarop je op een verrassende manier antwoord krijgt. Sommige mensen voelen de behoefte mee te bewegen op de trillingen van de klanken.


Wil je ook een keer een trancereis maken?

Dat kan, ik geef groepsreizen waarvoor je je aan kunt melden. Zie data hieronder.
Je kunt ook met een eigen groep komen.

Wanneer kun je een trancereis doen:
– als je iets los wilt laten
– toe bent aan groei en transformatie
– jezelf wilt helen
– inzicht in een bepaalde situatie wilt
– aan het begin staat van een nieuwe fase van je leven
– een blokkade of patroon wilt doorbreken
– diepe verbinding met je zelf en het bestaan wilt ervaren
– levensvragen hebt waarvan de antwoorden in jezelf liggen opgeslagen

Een trancereis wordt ingeleid met een geleide meditatie om te ontspannen en een goede verbinding met de aarde te hebben. Een trancereis wordt liggend of zittend ondergaan.
Groepsgrootte is maximaal 15 deelnemers.

 Data 2021

* Woensdag 20 oktober 2021, 20-22 uur Volle Maan!
Trancereis met Walvis
Walvissen zijn Eathkeepers, vol en groots met wijsheid en scheppingskracht. Walvis verleent je toegang tot jouw innerlijke diepten en creative inspiratie. Om je zo aan te zetten jouw licht en jouw kleuren de wereld in te brengen en jouw grootsheid te Leven.

* Vrijdag 12 november 2021, 20-22 uur
Trancereis met Beer
Deze avond neemt Beer je mee naar binnen toe, naar je onderbewuste. Beer weet dat daar je ware Grootsheid ligt. Beer spiegelt je jouw beschermende krachten en je zachtheid. Hij zal je laten zien wat je naar buiten toe te brengen hebt.

Lokatie
Copacabana Salon voor de Levenskunsten
Overakkerstraat 190 te Breda

Gratis parkeren voor de deur.
Makkelijk te bereiken met OV, bushalte voor de deur

Kosten
Kosten voor een groepsreis zijn €35,- p.p.
Inclusief thee en lekkers na afloop.

Kosten voor een eigen groep is afhankelijk van de grootte en de lokatie.
Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Opgave
marieke@ankamaranka.nl
06-41222540

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© copyright en webdesign Marieke Schouten 2021

Data 

Woensdag 20 oktober 2021 (volle maan)
Trancereis met Walvis

Vrijdag 12 november 2021
Trancereis met Beer

Copacabana Breda

Trancereis 14 sept 2017
RAINBOW HEART door Anka Maranka
Ik neem de mensen mee naar de Witte Sjamaan. Hun harten openen zich als Witte Lotussen wanneer ze in zijn vriendelijke ogen kijken.
Ze volgen ieder hun eigen pad samen met de Witte Sjamaan. En ik blijf als een anker verbonden met de witte lotussen. Gedurende de reis veranderen de bladeren van de Witte Lotussen in de prachtigste kleuren van de Regengoog. De boodschap is:
LIEFDE KENT VELE KLEUREN
In Liefde Anka Maranka

Trancereis HeartBeat of Mother Earth tijdens de Cultuurnacht in Breda

Reactie van een deelnemer

Reis naar de benedenwereld
Ik begon op mijn weide bij de beek waar ik in moeder aarde zakte. Aan het begin van de reis kwam de buizerd aanvliegen. Met hem ging ik de boom binnen. Afdalen in nauwe donkere gangen kwam ik in een gangenstelsel, steeds dieper. Eerst was het nauw daarna werden de paden breder, ook grote zalen, met en zonder pilaren. Het was overal leeg dat viel op. Ook heel uitgestrekt. De buizerd vloog rond, soms bij me, soms niet bij me.
Uiteindelijk kwam er ook een slang te voorschijn. Pas nadat we contact hadden gemaakt mocht ik op zijn rug meerijden. Bij een van de eerste afdalingen moest ik springen en zweefde ik naar beneden.
Ergens ben ik ook langs een stoel geweest. Voor mijn gevoel zat er iemand op maar ik heb geen beeld en geluid.
Ik merk dat ik één word met het gangenstelsel en ik voel me groeien en vertakken. Ik weet het niet meer precies maar het was een fase waarin mijn reis volledig synchroon liep met de muziek. De muziek trilde zo wie zo sterk door in mijn lichaam tijdens de reis. Dit was een heel bijzonder gevoel.
Uiteindelijk lost het netwerk weer op en beland ik op mijn knieën in een gang. De buizerd zit voor me en neemt me mee naar een poel met water. Ik moet er van drinken. Daarna gaan we verder. Het volgende moment zit de buizerd voor me, ruik ik het heilig hout en lost de buizerd in me op. Daarna vlieg ik het gangenstelsel uit, via de boom terug naar mijn weide. Daar ‘treed’ de buizerd weer uit me en vliegt weg, mij achterlatend onder de boom. Deze fase viel helemaal samen met de call van Marieke om weer terug te komen.
[Halverwege de reis word ik moe en ik slaap tegen de buizerd, met zijn vleugels om me heen]
[De slang heeft me ook bij ene put gebracht en vertelde dat ik daar vroeger in zat]
[Het gangenstelsel was oneindig groot]
Het was een zeer bijzondere reis waarvan ik de betekenis niet kan duiden. Het duurde ook heel lang voordat ik weer terug was. Hoewel ik heel ver weg was hoorde ik wel dingen om me heen. Kortom een bijzondere trancereis. Mijn intentie waarmee ik de reis begin: me de verbinding met de onderwereld te laten ervaren. Mijn boom die in de weide staat heeft geen zichtbare wortels.
Dank je wel voor een mooie middag en de begeleiding die je daarbij hebt gegeven.
Liefs Gerhard