sjamanisme, sjamaan, shaman, trancereizen, heling, bewustzijn, cursus sjamanisme, sjamanistische workshop, sjamanistische training, kruidengeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei, verdieping, coaching, natuurbeleving, stiltewandeling, kruidenwandeling, mystiek, kruidenstempel massage, Brabant, Breda

Home | Voorstellen | Agenda | Gastenboek | Nieuwsbrief | Contact

Voorouderlijn opschonen

In dit systemisch ritueel herstellen we de balans tussen dragen en gedragen worden.
Met de liefde, steun en bescherming van je voor ouders kun je je eigen leven Leven!

familieopstellingen, systeemopstellingen, opstellen van het verlangen, traumaopstellingen, ancestors, voorouderlijn opschonen

Wij dragen de ervaringen van onze voorouders in ons DNA.
Onze voorouders waren vaak niet in de gelegenheid traumatische ervaringen te verwerken. Daarmee dragen we deze lasten met ons mee en dat kan allerlei klachten geven.
Denk aan ziekten, fysiek en psychisch, uitspraken als 'het zit in de familie', dezelfde ongewenste gebeurtenissen meemaken als je ouders en/of voorouders, 'raar' gedrag, emoties of gevoelens wat niet te verklaren valt, het zwarte schaap van de familie.
Ergens in het familie systeem zal een onverwerkte ervaring weer de kop op steken.
Dit ritueel geeft je de kans om de harmonie in jouw familiesysteem te herstellen.

Wanneer we weer verbinding maken met onze voorouders, terug geven wat bij ons ligt en van hen is, kunnen we gebruik maken van hun wijsheid, talenten, steun en liefde.
We voelen ons gedragen in de schoot van onze voorouders en zijn beter in staat onszelf te dragen en te verdragen. Ook onze kinderen hoeven deze lasten daardoor niet met zich mee te dragen en zijn vrij om hun eigen weg te gaan.

Praktische informatie

Data


Zaterdag 29 september 2018 *VOL*
Zaterdag 2 maart 2019 *VOL*
Zaterdag 16 november 2019 *VOL*

Tijd 14:00 - 17:00 uur
Kosten € 50,-
Lokatie Copacabana, Overakkerstraat 190 te BREDA, Brabant
Gratis parkeren en makkelijk te bereiken met OV

Aanmelden
Aanmelden kan via marieke@ankamaranka.nl of 06-41222540