sjamanisme, sjamaan, shaman, trancereizen, healing, bewustzijn, cursus sjamanisme, sjamanistische workshop, sjamanistische training, kruidengeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei, verdieping, coaching, natuurbeleving, stiltewandeling, kruidenwandeling, mystiek, kruidenstempel massage, Brabant, Breda

Home | Voorstellen | Agenda | Gastenboek | Nieuwsbrief | Contact

Groei en Bloei Traject

Dit begeleidingstraject is een uitnodiging om gericht en oprecht je eigen weg te volgen en je bestemming te vinden.
Het geeft inzicht en verdieping in de weg waar jij naartoe aan het groeien bent.

vrouwencoach, transformatie traject


Wat kun je verwachten?
In een groei en bloei traject begeleid en ondersteun ik je om dichter bij jezelf te komen.
Overlevingsstrategieën, beperkende overtuigingen en gedragspatronen staan in de weg om echt jezelf te zijn. Samen pellen we laag voor laag af zodat jouw weg vrij is en je bij je kern uit komt.

Je onderzoekt jezelf als geheel: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Gaande weg kom je je innerlijke natuur tegen. De talenten en kwaliteiten die je in je hebt, leer je op waarde schatten en op de juiste manier in te zetten. Je ontmoet ook de krachten die je hebt ontwikkeld die jou tegen houden om bezield en authentiek vanuit je hart te leven.

Door innerlijk werk kom je steeds meer in contact met je kern. Het oude valt van je af en je oorspronkelijke levenskracht komt vrij. Je ontwikkelt -zelf-vertrouwen en krijgt meer eigenwaarde.
Je gaat gebeurtenissen en keuzes in jouw leven als een wegwijzer naar je bestemming zien. Je wordt oprecht en integer in je spreken en je handelen. Je weet wat jou werkelijk voedt.

Deze weg vraag van jou toewijding en bereidheid. Je boort je zelfliefde en je doorzettingsvermogen aan.


Groepswerk en individuele begeleiding
Er wordt meestal gewerkt met een combinatie van groepswerk en individuele begeleiding. Dit geeft een goede focus en verhoging van bewustzijn. Het is effectief en doelgericht.
In zowel het groepswerk als tijdens de individuele sessies werken we met een open veld. Niet met een vastomlijnt programma of aangeleerde methodes. Dit creëert de mogelijkheid om te kijken naar wat zich in het Nu aan dient bij jou en in de groep.
Aan de hand van concrete voorbeelden en gebeurtenissen uit jouw leven en dat van je mede-cursisten worden onderliggende dynamieken zichtbaar.

Groepswerk geeft direct interactie, intern en extern. Je laat jezelf spiegelen, raken en inspireren door de andere deelnemers. Doordat er altijd gemeenschappelijke delers zijn komen schaduw- en lichtkanten boven water. Jouw proces komt in een stroomversnelling.

Tijdens individuele sessies gaan we dieper en verfijnder in op dat wat bij jou gezien en gevoeld wil worden. We kijken samen welke persoonljke stappen op dat moment bijdragen aan jouw groei.
Dit doen we middels gesprekken, opdrachten en oefeningen zoals lichaamsbewustzijn, energiewerk, ademwerk, innerlijk kind, meditatie, beeldende expressie, kruidengeneeskunde, familieopstellingen en innerlijke systeem opstellen.
Individuele sessies worden na overleg ingepland.

Voor wie?
Voor iedereen die een volgende stap wil zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Op zoek is naar verbinding, verdieping, vervulling, groei, inspiratie, zelfliefde, bewustwording, transformatie, zelfrealisatie.

Een Groei en Bloei Traject geeft ondersteuning en verheldering bij verandering en verwerking in tijden van moeilijke keuzes, ingrijpende gebeurtenissen of sluimerende onrust.


Consult en Traject
De eerste keer vind er altijd een intake plaats in mijn praktijk. Tijdens deze kennismaking proberen we helder te krijgen wat jouw hulpvraag is en wat er op dit moment aandacht vraagt. Door de sessie die daarna volgt wordt er gelijk iets in beweging gebracht en kun je mijn manier van werken ervaren.
Wanneer het voor beide goed voelt, maak ik een voorstel voor een Groei en Bloei Traject wat bij jou aansluit.

Hoe een traject eruit kan zien:

Groei en Bloei Traject Voorbeeld 1
* intake en coaching/sessie
* zweethutceremonie
* individuele coaching/sessie
*
Transformatie retraite
* individuele coaching/sessie
* zweethutceremonie
* individuele coaching/sessie, afronding

Groei en Bloei Traject Voorbeeld 2 (voor vrouwen)
* intake en coaching/sessie
* Vrouwenlijn Opschonen (3-daagse)
* individuele coaching/sessie
* zweethutceremonie
* individuele sessie/coaching
* Vrouwen Jaartraining De Eigen Wijze Vrouw
* individuele sessie/coaching
* individuele sessie/coaching, afronding

Groei en Bloei Traject Voorbeeld 3
* intake en coaching/sessie
* 4x individuele coaching/sessie

Tussendoor krijg je ook een oefening, een opdracht of een aandachtspunt mee om in je dagelijks leven mee aan de gang te gaan en dit te onderzoeken.

Het traject kan een half jaar tot twee jaar in beslag nemen.
Regelmatig zie ik dat dit traject door de werkgever wordt vergoed, vraag naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Maatwerk
Het Groei en Bloei Traject is maatwerk, we kijken samen wat er bij jou past.
Aan de hand daarvan bied ik je een voorstel aan. Wanneer je akkoord gaat, gaan we aan de slag.
Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek of dit traject iets voor je is.
Bel of mail voor een intake 06-41222540, marieke@ankamaranka.nl